top of page
20170614_204600.jpg

Meistä

Cremark tarjoaa linjojen ja merkkien maalauspalveluita. Merkitsemme parkkipaikat, varastotilat,  tuotantotilat, lastausalueet, liikuntatilat, koulupihat ja muut vastaavat kohteet.
 

Toiminta-alueemme on Pohjanmaa ja sen ympäristö, mutta tarvittaessa palvelemme koko maassa.
 

Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!

Miksi linjamaalaus?

Tarkasti suunniteltu ja huolella toteutettu linjamaalaus on edellytys

alueen optimaaliselle ja turvalliselle käytölle,

oli kyse sitten ulkoparkkipaikasta tai linjamerkinnöistä varastossa, urheiluhallissa tai teollisuusympäristössä.

Toiminnallisen näkökulman lisäksi hyvin suunniteltu ja siisti linjamaalaus on houkutteleva asiakkaille ja vierailijoille, ja se antaa ammattimaisen ja tervetulleeksi toivotun vaikutelman.

Samoista syistä onkin suositeltavaa pitää olemassa olevat merkinnät raikkaina ja siisteinä. Ne viestivät huolenpidosta ja järjestyksestä, mikä edelleen vahvistaa turvallisuuden ja luotettavuuden tunnetta kaikille alueen käyttäjille.

Tjänster

Linjamaalaustuotteemme

Linjamaalaukset ulkona

 

Linjamaalauksissa ulkona käytetään erittäin nopeasti kuivuvaa, vesipohjaista maalia, joka on sään- ja valonkestävä. Tätä maalia käytetään asfaltin, öljysoran ja betonin merkitsemiseen teillä, ajokaistoilla, pysäköintialueilla, lentokentillä ja muilla vastaavilla alueilla.

Hyvissä sääolosuhteissa maalatut pinnat ovat liikennöitävissä jo 3 minuutin kuluttua ilman, että maali vaurioituu. Maali täyttää Suomen Liikenneviraston tienmerkintämaaleille asettamat vaatimukset.

 

Väri on vakiona valkoista ja keltaista, mutta sitä voi tilata myös joissakin muissa väreissä. Maali levitetään laadukkailla Graco- tai Airlessco-viivasuihkuttimillamme.

Linjamaalaukset sisätiloissa

 

Linjamaalaukseen varastoissa ja teollisuudessa käytämme hyväksi havaittuja maaleja optimaalisen tarttuvuuden ja kestävyyden varmistamiseksi.

Parhaiden tulosten saavuttamiseksi linjat teipataan ensin maalarinteipillä, minkä jälkeen väri levitetään telalla. Meillä on käytössämme teipinleikkureita ja väriannostelijoita, mikä tekee työstä tehokasta ja ergonomista.

Linjat liikuntatiloihin

 

Meillä on sekä välineet että asiantuntemus linjamaalausten tekemiseen eri liikuntasaleissa. Väri levitetään tarkasti ja oikeaan paksuuteen erityisesti urheilujuonteille suunnitellulla maaliruiskulla.

Koristeelliset symbolit

 

Tarjoamme valmiiksi leikattujen symbolien kiinnittämistä koulujen pihoille, leikkipaikoille, urheilutiloihin ja vastaaviin ympäristöihin.

Symbolit on valmistettu säänkestävästä ja UV-säteilyä kestävästä termoplastista. Suunnittelemme myös symboleita toiveidesi mukaisesti, kuten yrityslogoja.

Yhä enemmän kysytty symboli on sähköautojen latausasemien logo. Voimme toimittaa nämä täysin toiveidesi mukaan tai valmiiden mallien perusteella, jotka ovat jo markkinoilla.

Muut palvelut

 

Yhteistyökumppaniemme avulla voimme toimittaa kylttejä kaikenlaisista materiaaleista ja eri kokoisina.

Arbetarskydd

Turvallisuus

Linjamerkinnät ovat tärkeä osa yleistä turvallisuutta ja työturvallisuutta. Myös työturvallisuuslaista viittaa linjamaalaukseen, esimerkiksi 35 § lukee ”Työpaikan ajoneuvo- ja jalankulkuliikenne tulee järjestää turvalliseksi. Työnantajan on tarvittaessa laadittava työpaikan sisäisen liikenteen järjestämistä varten tarkoituksenmukaiset liikenneohjeet".

 

Meillä on kokemusta työturvallisuusasioista ja voimme auttaa riskiarviointien tekemisessä, minkä avulla saadaan aikaiseksi hyvä suunnitelma sisäisen liikenteen merkitsemistä varten.

Kontakt

Yhteystiedot

CreMark Ab
Berggränden 1
68580 LUOTO
2744036-4

 

Per Granlund

per.granlund@cremark.fi
+358 44 237 2247

Kiitos viestistäsi!

bottom of page